HJEMMESIDE I NYHEDER I FORHANDLERE

Lacanche

Se connecter

Kokkeråd

Gasbrændere

Gasbrændere har med deres ydeevne og lette anvendelse altid været foretrukket af kokke. De har mange fordele: der er ingen begrænsninger på, hvilken type pande, gryde eller kasserolle man kan bruge, det er let at se, om flammen er for høj eller for lav, og det er nemt at tilpasse flammen til redskabets størrelse og maden, der tilberedes.
Brændere består af to dele, der begge er aftagelige. Den væsentligste del af brænderen er fremstillet i støbt aluminium og danner bunden, mens messing brændehætterne udgør den øverste del. Begge dele kan nemt fjernes ved rengøring af kogefladen. Simple råd og tips til vedligeholdelse findes i brugervejledningen, som følger med hvert eneste komfur.
Ristene er lavet af emaljeret jern og er særligt robuste. De støtter typiske køkkenredskaber, såsom gryder, stegepander og støbejernskasseroller samt specifikt tilbehør, såsom rillet og glat grillplade samt wokstativ. Disse kan også fjernes.

Temperaturkontrol
Lacanche komfurer er udstyret med gasbrændere i forskellige styrker (fra 1,5 til 5 kW). Disse selv-stabiliserende brændere kan indstilles meget lavt til stille og rolig simring af maden. Når blussene er skruet helt op, giver de en imponerende varmeeffekt med lynhurtige resultater. De har elektrisk tænding og en termoelektrisk ”Flame Supervision Device” (FSD) (flammeovervågningsenhed). Det veldesignede layout muliggør brugen af store køkkenredskaber, såsom gryder, stegepander og støbejernkasseroller: på 5 kW-brænderen kan disse være op til 40 cm i diameter.

> Design dit Lacanche komfur