Kokkeråd
Induktionskogeflader
Induktion er den seneste udvikling som varmekilde på en kogeflade. Denne teknologi anvender princippet om et elektromagnetisk felt - hvilket kræver køkkenredskaber med bunde, som indeholder ferromagnetisk materiale. Induktorer, som er knyttet til en elektrisk generator, er placeret under en glaskeramisk overflade, der fungerer som støtte for køkkenredskaberne.
Induktion giver en meget præcis styring af temperaturen. Kun det areal, som er i kontakt med redskabet, varmes rigtigt op. Resten af overfladen forbliver kold.
Lacanche induktionskogeplader fås med fem eller tre kogezoner i hovedafsnittet og yderligere to valgfri zoner ude i siden. Takket være et veltilrettelagt layout, som kombinerer zoner med forskellig varmeeffekt, kan køkkenudstyr af forskellige størrelser nemt anvendes.
Temperaturkontrol
De forreste betjeningsgreb med tændt-indikator giver mulighed for hurtig og nem justering af varmen. Tændt-indikatorer, placeret under den transparente, glaskeramiske overflade, gør det nemt at se, hvordan varmezonen reagerer.