HJEMMESIDE I NYHEDER I FORHANDLERE

Lacanche

Se connecter

Professionel knowhow

Inspireret direkte af professionelt madlavnings udstyr, benyttet af kokke er Lacanche komfurer kreative instrumenter. Lacanche søger altid at øge det teknologiske forspring. Selv om de har opnået ikonisk status, er deres effektivitet og driftsikkerhed anerkendt som værende af professionel standard.

En fremstillingsproces af høj kvalitet

Stål, rustfrit stål, støbejern, emalje: Kun førsteklasses materialer bruges hos Lacanche, og det giver et sandt strejf af autenticitet til kunsten at leve smukt. Valget af materialer, komponenternes driftsikkerhed, kvaliteten af den emaljerede farvefinish, alt fremstillet efter ordre og til alle tider udført med største omhyggelighed. Men den hemmelige, ”hjemmelavede ingrediens” findes i den nidkært bevarede knowhow og håndværk. Lacanche fremstiller komfurerne ét ad gangen og samler dem ved håndkraft. Intet kan erstatte det trænede øje og en eksperts dygtige hænder.

Lacanches uovertrufne emaljefarver

Kvaliteten af den traditionelle emalje med de intense, glødende farver er blot endnu en Lacanche specialitet. Der skal bruges to eller tre dæklag, og derefter skal det brændes ved meget høj temperatur (850 °C) for at opnå de 21 eksklusive nuancer, som er typiske for det afdæmpede, elegante Lacanche look med en finish, der er både holdbar, og som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Miljøvenlig stil

Vores komfurer er bygget af materialer og komponenter, der er lavet hovedsageligt af metal, såsom stål, rustfrit stål, emaljeret stål, kobber, messing, støbejern og støbt aluminium, og de er lavet af mere end 90 % genanvendelige materialer.
Lacanche lægger stor vægt på tilgængeligheden af delene og komponenterne i ethvert komfur. Det er også muligt efter ønske, og hvor det er teknisk muligt, at erstatte komfurets oprindelige emaljefarve med en anden farve.
Lacanche forpligter sig til at respektere reglerne og principperne i "eco-design” (øko-design), når de fremstiller produkter og nyudvikler. I Frankrig er Lacanche med i foreningen Eco-Systèmes, som er en officielt anerkendt forening, der er stiftet af fabrikanter og distributører for at fremme genvinding, bæredygtighed og genbrug